Verzendkosten / levering

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending bij gymqueen.nl is gratis binnen Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf € 49. Zodra het bedrag lager is dan € 49, zal er € 5,50 in rekening worden gebracht om de verzendkosten te dekken.

oor de in inwisseling van Groupon- of Daily Deal-vouchers gelden mogelijk andere voorwaarden. U kunt rechtstreeks naar het respectieve voucher-portal gaan of contact opnemen met info@gymqueen.nl.

Voor informatie over de mogelijke verzendkosten van een retour kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Naar welke landen wordt er geleverd?

Voorlopig leveren we alleen binnen Nederland en België. Voor verzending naar Duitsland en Oostenrijk, bezoek ons ​​op www.gymqueen.de. Voor verzending naar Zwitserland, bezoek ons ​​op www.vitafy.ch. In de nabije toekomst is het gepland om de verzending naar andere landen mogelijk te maken. Als u in het buitenland woont en geïnteresseerd bent in ons aanbod, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Hierin zullen we u informeren over algemene innovaties.

Welk bedrijf levert mijn bestelling af?

Uw bestelling wordt verzonden met DHL.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Om de voortgang van uw bestelling actief te volgen, ontvangt u een trackingnummer van onze verzendpartner nadat de goederen zijn geleverd. Hiermee kunt u de status van uw zending bekijken.

Als u nog vragen heeft over verzending of levering, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, per e-mail info@gymqueen.nl of op middels onze gratis telefonische klantenservice 0800-0232505 (10 tot 18 uur).