Beauty & gezondheid

De GYMQUEEN beauty- en gezondheidsproducten helpen je je goed te voelen rondom jouw lichaam.

Beauty & gezondheid

352 produkte

PRODUCTEN VOOR JOUW PERSOONLIJK WELZIJN!

Schoonheid en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. Naast gezonde voeding zijn er vele schoonheids- en gezondheidsproducten die een gezonde levensstijl ondersteunen, bijdragen aan jouw welzijn en jouw natuurlijke schoonheid verbeteren.

Een gezond leven leiden en je goed voelen in je lichaam is eigenlijk heel eenvoudig. Naast een evenwichtige voeding met verse ingrediënten, veel frisse lucht, beweging en voldoende slaap, kunnen voedingssupplementen voor schoonheid en gezondheid ook bijdragen aan jouw persoonlijk welzijn.

We hebben hier de belangrijkste tips voor een gezond leven voor je samengesteld.

DE BASIS VOOR EEN GEZOND LEVEN – EEN EVENWICHTIGE VOEDING!

Een evenwichtige voeding is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de schoonheid, omdat een gezonde levensstijl je holistisch laat stralen.

Suikeralternatieven, en een evenwichtige voeding met veel groenten en fruit zijn een goede manier om gezonder te leven. Maar voor wie niet zo'n drastische veranderingen wil doorvoeren, zijn er ook zoetstoffen die niet alleen 100% huishoudsuikervrij zijn, maar ook calorievrij.

Aangezien voedsel vaak veel originele voedingsstoffen verliest tijdens de logistiek en de opslag, kan het ook nuttig zijn om een tekort aan goede mineralen te voorkomen. Daarnaast zijn er ook voedingsstoffen die het lichaam zelf niet of alleen onder invloed van externe omstandigheden kan produceren, zoals vitamine D, de zonnevitamine, die alleen door het lichaam onder invloed van zonlicht kan worden geproduceerd. Om een tekort te voorkomen is het zinvol om regelmatig vitamine D aan te vullen, in ieder geval tijdens de wintermaanden.

WEINIG STRESS EN GOEDE SLAAP

Stress, maar ook alcohol, tabak en UV-straling hebben een negatief effect op ons lichaam, omdat ze ons darmevenwicht verstoren, waardoor voedsel niet goed kan worden gebruikt. De zogenaamde "oxidatieve stress", die een disbalans is tussen oxidatieve en antioxidatieve processen (stress op celniveau), kan ook worden weerspiegeld in ons welzijn en spiegelbeeld en kan een antagonist zijn voor een gezond leven.

Stress kan goed worden tegengegaan met een regelmatige training, want sport laat serotonine en dopamine, de zogenaamde gelukshormonen, vrij en brengt stresshormonen zoals cortisol weer in balans.

Een gezonde levensstijl omvat ook een gezonde slaaproutine, want als het lichaam niet genoeg slaap krijgt, kan dit fysieke en psychische gevolgen hebben. Daarnaast kan slaaptekort leiden tot humeurig gedrag, concentratieproblemen en dus ook tot stress. Tips voor een gezonde nachtrust vind je in het volgende blogbericht.

Een ander geheim wapen tegen stress is een wellness-behandeling thuis, omdat je daarvoor niet lang het huis uit hoeft. Een warm bad, maskers, crèmes en peelings zijn het ideale anti-stress programma voor schoonheid en gezondheid, en met de GYMQUEEN spa producten, bijvoorbeeld de Bodyshave Balm, is het nog leuker.

VITAMINEN EN CO VOOR SCHOONHEID

Vitaminen zijn het nieuwe geheime wapen van de schoonheid. Nuturicosmetics combineren voeding en cosmetica en zorgen niet alleen voor een gezond leven, maar ondersteunen ook de uiterlijke en inwendige schoonheid. Het is al lang bekend dat crèmes & co. alleen uitwendig werken, daarom is het essentieel om het lichaam van binnenuit te voorzien van macro- en microvoedingsstoffen en zo de celvernieuwing te stimuleren.

Hier is een encyclopedie van de belangrijkste kleine helpers en hun effecten:

  • Groene thee-extract: Groene thee wordt beschouwd als een natuurlijke stimulans
  • Omega-3 vetzuren: Essentiële vetzuren voor een normale hartfunctie
  • Vitamine A: Normale huid, normaal zicht, normale werking van het immuunsysteem
  • Vitamine C: Vermindering van vermoeidheid, normaal immuunsysteem
  • Vitamine D: Draagt bij aan het behoud van een normaal immuunsysteem en een normale spierfunctie
  • Vitamine E: Helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress
  • Vitamine H (biotine): Behoud van normale huid en haar
  • Vitamine K2: Helpt de normale botten en bloedstolling te behouden
  • Zink: Helpt de huid, het haar en de nagels normaal te houden, beschermt de cellen tegen oxidatieve stress