Über uns

WAAR STAAT GYMQUEEN VOOR

Wij geloven dat niets aantrekkelijker is dan een vrouw die zich prettig in haar vel voelt en dit uitstraalt. Geheel volgens het credo: Your body, your rules!

Wij geloven dat je jouw fitnessdoelen met plezier en zonder enige druk kunt bereiken en wij ondersteunen je daarbij. Het maakt niet uit of je jouw algemene conditie wilt opbouwen, jouw lichaam strakker wilt maken, een paar kilo's wilt afvallen of spieren wilt opbouwen.

Hiervoor maken we eiwitrijke, caloriearme of suikerarme producten die smaak en een bewust dieet ideaal combineren en de weg naar jouw persoonlijke droomlichaam ondersteunen.

Je kunt ons fitnessaanbod voor vrouwen in onze shop vinden.

Gemaakt met liefde voor jou. xoxo

Believe in yourself and you will be unstoppable!

DE GYMQUEEN COMMUNITY

Alleen is men sterk, samen onverslaanbaar. Volgens dit motto ondersteunen en motiveren wij de GYMQUEEN-gemeenschap #teamqymqueen. Met waardevolle tips voor een fit en vitaal dagelijks leven, workout oefeningen, heerlijke recepten en geconcentreerde vrouwelijke kracht, groeit onze gemeenschap voortdurend op Instagram.

LEKKER EN MET PASSIE GEMAAKT - DAT IS WAAR GYMQUEEN VOOR STAAN

Wij bij GYMQUEEN houden van wat we doen. Elk product wordt ontwikkeld met passie, vakkennis en jarenlange ervaring. De onnavolgbare lekkere smaak van GYMQUEEN-producten is onze topprioriteit. Daarom worden al onze recepten onderworpen aan verschillende smaaktesten. En totdat we zelf 100% overtuigd zijn van de smaak van onze producten, wordt er bij GYMQUEEN geen enkel product in productie genomen.

💌GYMQUEEN nieuwsbrief

22% WELKOMSTKORTING!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding meer.

Ik wil graag regelmatig informatie over actuele trends, aanbiedingen en kortingsbonnen van gymqueen.nl ontvangen per e-mail en post. Je kunt je te allen tijde afmelden via de afmeldlink in elke e-mail of via info@gymqueen.nl . Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het privacybeleid.