Testo 4HD (120 caps)

door Stacker2

Professioneel supplement op basis van kruidenextracten zoals Tribulus Terrestris en Maca, gecombineerd met verschillende vitamines en mineralen.

 • You save -35%
 • Normale prijs: € 39,99 € 25,99 (€ 288,78 / 1 kg)
  (€ 288,78 / 1 kg)
 • incl. btw excl. verzendkosten
 • Verkorte houdbaarheid
 • Op voorraad

 • Gratis verzending vanaf € 55
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy
Professioneel supplement op basis van kruidenextracten zoals Tribulus Terrestris en Maca, gecombineerd met verschillende vitamines en mineralen.

  Lactose vrij
  Vrij van kunstmatige conserveermiddelen
  Vrij van kunstmatige smaakstoffen
  Zonder zoetstoffen
 

(4) Waarderingen

Guest  
AANRADER

Als ik eerlijk mag zijn een heel goed suplement wel iets prijziger maar is het zwaar waard ! AANRADER

Klantbeoordeling van 23-01-2023
kilotiller  
Prima!

Duurde even (2 weken), [X] Wel wat prijzig, maar persoonlijk, door mijn ervaringsgebruik, het geld waard. [Opmerking door vitafy: In verband met schendingen van de Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen moest een deel van het advies van de klant van kilotiller worden vervangen door een [x].]

Klantbeoordeling van 31-01-2022
Diebobybuilder  
Goed

Ik heb het ongeveer een half jaartje geleden getest en ik dacht eerst dat het niet echt helpde maar na een tijdje had ik door dat ik meer energie kreeg (vermoedelijk hoge testoron). En toen ik ermee stopte kreeg ik pas echt door dat het product wel werkte. Dus ik ga nog maar 1 potje bestellen. En het is geen wonder middel waardoor je vet verliest voor de 1 ster review hierboven.

Klantbeoordeling van 11-04-2021
Tom  
Werkt niet echt

Werkt wel maar niet wat spieren opbouw betreft wel meer zin om te trainen maar meer niet

Klantbeoordeling van 21-03-2023

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou