• € 79,99 (€ 11,76 / 1 kg)
 • incl. btw gratis verzending binnen NL/BE
 • Verkorte houdbaarheid
 • Levering

  over 2-3 werkdagen
  (in Nederland)
 • Levering andere landen

🎁 Extra kostenloses Geschenk wählbar im Warenkorb
 • Gratis verzending vanaf € 55
 • 30 dagen recht op teruggave
 • Veilige betaling & privacy

Bundel inhoud

Speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw . Bij goed gebruik van het supplement zijn massawinsten van 5, 6 kilo na een maand gebruik mogelijk
  1000+ Caloriën per serving!
 • Maar liefst 52 gram eiwit
 • Verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken

Mutant Mass werd speciaal ontwikkeld voor die atleten met een snel metabolisme en of een slanke lichaamsbouw . Bij goed gebruik van het supplement zijn massawinsten van 5, 6 kilo na een maand gebruik mogelijk !

Mutant Mass bevat maar liefst 1050 droge massa calorieen per dagdosering . Mutant Mass is echter een verantwoorde caloriebom , de gainer is uiterst calorierijk, doch het zijn goede calorien : essentiele vetzuren , proteines, voedingsvezels, maar weinig suiker.

Mutant Mass bevat de volgende kernelementen :

VEXTRAGO: Het koolhydraat met het hoogste moleculair gewicht ( M.W. van 1.000.000-1.200.000, dus nog hoger dan Vitargo !) Deze speciale moleculaire structuur zorgt ervoor dat het lichaam de koolhydraten van VEXTRAGO het snelst en efficients opneemt en zo zorgt voor de snelste en effectiefste aanvulling van glycogeen in de spieren .

ISOSTACK: Isostack 10 is de gekende supermatrix van maar liefst 10 verschillende types proteine . Deze time release proteine mix zorgt voor tot 10 uur afgifte van aminozuren naar de spieren .

LIPOTHERM: Is een sportblend van verschillende essentiele vetzuren zoals lijnzaadolie, CLA, MCT , Borage, die een gezond metabolisme ondersteunt .

INTRASORB: Ondersteunt een efficiente opname van alle ingredienten .

Bundel producten

 

(1) Waarderingen

Knarf  Geverifieerd
Absolut nicht ergibig für den Preis.

1 Portion 285gramm ist schon heftig. 6,8 kg reichen da grad mal für 23 Portionen.

Klantbeoordeling van 02-01-2020 - Mutant Mass 6800g + Shaker gratis

“Geverifieerde“ beoordelingen komen van onze geregistreerde klanten. Recensies zonder de toevoeging "Geverifieerd" zijn ook waardevol. Voor deze beoordelingen controleren we echter niet of en waar de beoordelaar het product heeft gekocht, of of hij het product heeft gebruikt voordat hij de beoordeling indiende.

Schrijf een recensie

Ook interessant voor jou

💌GYMQUEEN nieuwsbrief

22% WELKOMSTKORTING!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding meer.

Ik wil graag regelmatig informatie over actuele trends, aanbiedingen en kortingsbonnen van gymqueen.nl ontvangen per e-mail en post. Je kunt je te allen tijde afmelden via de afmeldlink in elke e-mail of via info@gymqueen.nl . Met mijn registratie ga ik akkoord met de ALV en het privacybeleid.